Sika, lalllaallaaa-aa
Sika, trallallaa-aa
Sika, trallallaa-aa
Sika, trallaallaaalla-aa (Juice)

Mamma hävis tänä aamuna ja sillä oli verkkarit päällä. Oli varmaan Stockalle menossa. Oli yli tunnin (siis tajuuttekste yli tunnin) poissa ja kun se tuli, sillä oli kassi mukana ja siinä kassissa oli SIKA! Siis aivan yli-ihana possanderi! Kyllä meitsillä meni suu muikeaksi, kun se vielä röhki matalalla äänellä. Siis röhki, tää on sitten impervekti, jos joku ei tunne suamen kielioppii.

Tässä mä nautin siitä posusta

Siirryin sitten olkkarin pöydän alle, ettei mamma vaaan ota sitä pois multa. Ja kuinka ollakaan, hetken päästä possulla oli viiltohaava kaulassa. Sain vähän vaan sisälmyksiä ulos ennenkuin mami sen kuitenkin otti pois.


Oho, haava!

Mamma ei kuitenkaa oo mikään eilisen possun poika, vaan haki jeesusteippiä ja sitoi sen haavan kiinni. Kuka arvaa, missä se teipinpala oli kolmen minsan päästä? No kiinni mun partakarvoissani tietty. Oli pakko antaa mamin irrottaa se. Nolo juttu. Tais lähtee partaakin mukana jonniiverran (varamamma - tuunks mä silti mukaan perjantaina?). No nyt se on röhkimisensä röhkinyt ja otan sen viereeni nukkumaan. Ei sitä röhinää olis kukaan kestänytkään pidempään eli hyvä näin!

Sika, lopulta tappoi sen
Sika, ympäristö vatsanhappoisen...