Nuori mies Waldo on omilla teillään ja otan tilaisuudesta vaarin ja piipahdan blogissa. Kaikenlaista sekin pieni mies jauhaa aikansa kuluksi!

Itse asiassa odotan Waltsua kotiin kuin kuuta, joka jo möllöttää taivaalla. Muumitalon mamma nappasi pojan ja vei sen trimmattavaksi. Voivoi, mikähän nakupelle sieltä tulee? No, ei sillä väliä, kunhan pääsevät turvallisesti kotiin, tytöt ja pikkuäijä!

Vähän laitettuani kotia kuntoon papparan suuren entréen johdosta huomenna aloin fiilistellä. Katselin Markon ottamaa kaunista kuvaa Susasta ja sytytin tuikun pienessä sydämenmuotoisessa tuikkulasissa. Kun silmäni sumenivat, se näytti tältä:

Susa, I miss you!

Surun oltua saamassa yliotteen, heitin vanhan ja luotettavan pomon kehiin. Mietin tätä onnetonta, mutta ah, niin ihanaa kotikaupunkiani ja kuuntelin


I was eight years old and running with a dime in my hand
Into the bus stop to pick up a paper for my old man
I'd sit on his lap in that big old Buick and steer as we drove through town
He'd tousle my hair and say son take a good look around this is your hometown
This is your hometown...''

The Boss auttoi, kuten aina. Siitä Tunnel of love ja jo oltiin taas aika kondiksessa. Mietin kuitenkin elämää talossa, jossa ei pölypunkkien lisäksi ole muita eläimiä. En tahdo edes muistaa aikaa, jolloin olin "eläimettä". Kissa tai koira. Kissakin hösäsi meillä viimeiseen 17 v. -ikäänsä asti kuin olisi talon omistanut. Ja ehkä se omistikin, kun oli jo ennen meitä tässä talossa? Oli vaan aika tyyris kissa, mutta saimme asua hänen elämänsä loppuun asti täällä ja perimme vielä talonkin! Ei huono juttu sekään.

When you're alone, you are nothing but alone

...jatkaa Bruce jollotustaan. Elina on nyt lähtenyt kotimatkalle, hyviä kelejä , aja varovasti!

Tällainen Waltsu oli ennen lähtöään, katsotaan, miltä äijän naama näyttää, kun tulee!!

Hyvää yötä kaikille, katsotaan, koska taas uskallan piipahtaa tänne. Waldo ei yleensä tykkää tämmösestä touhusta.