Mamma kerto mulle, että Lego on viime yönä synnyttäny vinon pinon pentuja! Ilmankos se oli aika tukevan olonen, kun viimeks nähtiin. Onnee Lego, pennut ja kotiväki! Sitä Nickiä tietty kans onnitellaan! Voi että, toivottavasti mä saan nähdä ne ennenku ne lähtee omille teilleen!

Operaatio synnytyksen seurauksia aaltoili ihan tänne meiän Hähäheikkilään asti! Mami hävis aamupäivällä ja me oltiin Ainon kaa pikkasen happamia, kun tollee meidät jättää. Mut sit se palkinto tuli! Mamma tuli Solon kans meille. Siitäkös riemu nousi. Soloo vähän sapetti, et Aino on mukana ympyröis, mutta sitten se kerran murahti Ainskulle ja jokos tämä pikkuriiviö rauhottu ja anto meille sen meille kuuluvan kunnioituksen. Kiiitos Solo!

Me alotettiin kurapainilla pihalla ja kuorrutettiin Aino oikein kunnolla!

Seuraavaks me vaan juostiin ja kierrettiin kuusta. Aino on aikas juoni, se osas välillä mennä kuusenoksan alle piiloon ja hyökkäs leikisti sit meiän aikuisten kimppuun.

Lopuks me muistettiin, et sitä tanssii - muddy foot rockii - tarvii kans harjotella. Solo oli aika hyvä siin ja opetti Ainooki niin, et se lopulta tajus mikä on oikee ja mikä vasen.

Tässä on se viiminen kiepaus siinä tanssissa! Näkyy hyvin, et Aino on jo oppinut jotain!

On ollu kivaa ja jatkuu vaan tää ilonpito. Illalla mamma kuulemma vie Solkun pois, mikä on kurjaa. Kyl se vois meil asuu vaiks kauemminki.