No nysse sitten tuli, se Ainon ja mun uusi auto. Oli vaan sitten niin punanen, niin punanen! Aino leuhki, et se on gimmojen auto, mut mä sanoin, että kyllä se vaan on meidän yhteinen! Ei meinannu uskoo ja meni poseeraamaankin vielä sen eteen.

Sit mamma helty ja päästi munkin kattoon sitä vähän lähempää. Ei me meinata tottuu siihen ollenkaan, kun on niin outo. Sen moottoristakaan ei kuulu oikein mitään - me ei osata ees haukkuu sitä, kun se tulee pihaan. Nooo, pian me hoksataan heti, että autokuskimmehan siellä pöristelee, kun punainen paholainen vilahtaa portista sisään!

Ainolla on pallopylly. Osaks kai sen takii, et se on tytsy ja osaks sen takii, et mamma ei oo osannut rimmata sen pussihousuja pois. Selästä vaan nyppii ja Ainosta tulee aina vaan hassumman näköinen! Tänään sitten otettiin Ainuli käsittelyyn eikä se oo enää ihan yhtä hassunolonen! Mut on siinä vielä hommii vaiks kui! Tossa alla pappara syöttää meille makkaranpalaa - rillasivat välipalan itelleen ja meki saatiin. Oli hyvää se Wilhelmi!

Tossa alla me kerjätään stereona! Ja kyllä taas makso vaivan!

Muuten vaan on köllötelty, kun on aikas lämminkin! Myöhemmin me päästään lenkille, mikä on kivaa.

Aurinkossa on ihanaa!