Tää viikonloppu oli sitten yhtä plutimista, kun oli niin kuuma!

Mut parasta oli, kun mamma tuli kaupasta ja toi meille pallon. Sain siihen kymmenessä sekunnissa ne välttämättömät reiät, niin että se toimii kunnolla.

Aino on vähän nynnerö, se pitää aina nostaa tohon ammeeseen, kun sillä on kuuma. Ei mee itte, mut antaa kastella ittensä kyllä ihan hyvin.  Itse menin sentään välillä oikein istumaan veteen; se vilvoitti mukavasti!

Tänään päivällä käytiin mummoo katsomassa. Mummi sano, ettei hänellä oo yhtään kuuma, mitä me ihmeteltiin kauheesti. Huomenna me mennään sinne taas, huoltokeikkaa pukkaa. Voi olla, että poiketaan rantaankin, jos sinne ei oo tullut jotain sinistä levää. En tiä mitä se on, mutta sinne ei mami sit päästä meitä. Tyhmää levää.

Jukka-enon kanssa tehtiin kaikkee kivaa, se se vaan jaksaa olla meidän kanssa. Sit oltiinkin ihan poikki ja mentiin varjoon koisimaan.

Huomenna alkaa arkinen aherrus, sanoo pappa. Mitähän se meinaa? Tehdä meille taas jotain aitoja tai semmosii.

Ai niin, meinas unohtua, että meilläkin on vielä aitaa maalaamatta, mutta mami kieltäytyy, kun on näin kuuma. Meidän naapuri jo alotti oman puolensa maalaamisen ja Aino otti heti kympin hommat itelleen. Voi tietty johtuu siitä, että sieltä aidanraosta tupsahti aina sillon tällön raksunamii. Mjam!