Vähänkö riepoo taas! Tuskin on serkkupoika ollu muutaman viikon kodissaan enolassa, niin eikö se jo ole fqalifioitunut IT-tueks!!

Järkyttävää. Mahtaaks jäbä edes tietää, mikä käyttis on käytössä? Epäilen ja lisäks sillä on aika veltto ote tohon homman. Niinku kyl mullakin yleensä.

Noita mattoja muuten on eno laittanu joka paikkaan, ettei pikkujannu liukastu. Se on viisasta ja kasvattaja Agnessan neuvojen mukaista. Lisäks, jos niihin menee joku liru joskus, se ei haittaa, kun matosta tulee lentävä sellanen myöhemmin.

Me oltiin taas muuten mummolassa ja mun kävin vähän köpelösti tai oikeestaan Otson. Mamma oli niin pohjattoman torvi, että se yritti antaa meille kaikille puruluut. Otso ei tiennyt, että se on vitsi, vaan luuli oikeesti, et yks niistä on sille. Uiuiuiui kun vihastuin ja sitten sitä lääpittiin ja lohdutettiin. Nonna Leenakin oli paikalla. Otsol oli mun vauvaviltti päällä. Vaiks en mä enää mistään vilteistä välittäiskään.

Huomenna se tulee meille päivähoitoon. Ohhoh, siinä taas Ainuli vetää pisteitä kotiin ja leikittää jannua. Mä jo näen itteni kaltereitten takana.