...or is this Devil?

Kyllä se näyttää mustanaamiolta, Aino kattoo sitä lievästi kauhistuneena, se oli varmaan taas ollut pahanteossa, Aino siis. Näin se synnintunto herätetään! Meitsi otti homman aika cool; puhdas omatunto on paras tyyny, kuten mamma hurskastelee.

Mustanaama eiku -naamio kävi aina vaan väkivaltasemmaks ja lopulta se kävin mun kraiveleihin kiinni. Tossa alla se yrittää rovosoida ja näyttää vaan kieltä mulle!

Ja sitte! Jos mulla olis enemmän huumorintajuu, olisin kyllä nauranu. Mutku mua ei sillä ihmetajulla oo mitenkään erityisesti siunattu.

En kuiteskaan polttanut päreitäni, mikä must on jo melkonen ihme. Ei tollaselle voi.

Niin, oikeesti tuo pantominpoikanen oli meillä yökylässä, kun sen isännällä oli muuta menoa. Lauantaina meillä oli oikein kivaa, mutta sitte kun se jäi yöks, me ruvettiin Ainon kaa vuntsiin sitä asiaa ja meille tuli pelko, et ei kai toi oo jäädäkseen tullut.

No ei ollut, sunnuntaina se hilpasi taas pelottelemaan muita. Lauantailta vielä joku kuva.

Se tuli meille tollases viltissä ja siihen se käärästiin kun se lähti pois. Se ei hilpassut pihasta siis varsinaisesti sen Hero -heppansa selässä, vaan käärittynä tähän Kikka-tädin antamaan vilttiin. Vilttikin oikein huokuu mustanaamiomaista miesmäisyyttä.