Kyllä nyt taas yritetään kertoo mulle ihan satuja! Aamulla mamma oli kaameen kiireinen, juoksi meidän kanssa lenkille, kotiin, pesi kuontalonsa (sil ei oo kuonoo), nappas Ainon ja hävis.

Sit alkaa ne stoorit! Muka olivat ajaneet hakeen Otso-serkun ja sitten yhessä ajaneet sille Jaakkolan Tiinalle, joka rimmaa nyt sitten meitä. Aino kerto, et keli oli ihan kauhee ja auto oli hakannu jotain "nimismiehenkiharaa" ihan hulluna. Auton häkki vaan kolisi ja mentiin kovaa vauhtii. On se pelänny,  rassukka ja Otso kans.

Sit ne oli tullu Tiinalle ja Ainon kauhuks se olikin joutunu jäämään autoon istuun. Noo, mä näin ku se lähti, et sil oli se BOT-rotsi päällä eli ei se varmaan tunnissa hirveesti pallellu.

Aino oli oottanu autossa ja sit Otso oli tullu tän näkösenä! Ohhoh, mihin sen häntä ja peppukarvat hävis, entä parta?

Mami oli siis rynnänny autoon, jättänyt Otson sinne ja vienyt Ainon rimmiin. Ja jumankaut, mikä nainen sieltä tuli! Ohhhoohh!

Eniten mua hatutti se, että Ainuli ilmeisesti osas olla niin Tiinalle mieliks, että anto ottaa tämmösen paljastavan kuvan:

Vähän mua harmittaa, että viimeks vinkuroin niitten etutassujen rimmaamisen kanssa. Jos musta ois otettu noin kiva kuva nätin Tiinan kaa, niin oisin kyllä tosi onnellinen. Toisaalta, jannua rimmattaessa, miltä toi ois näyttänyt?