Jepulis, että osas olla hieno päivä tänään! Mamskun piti lähtee sen lellivauvan Ainon kans jotain tyhmii torvii etsimään, mut sitku mä juoksin sen luo ja sanoin, et mäkin haluun, suunnitelmat muuttu ja me lähettiin Tiettömien Taipaleiden Metsään (TTM).

Aikas kauan ajeltiin, mutta me oltiin Aikun kaa hiirenhiljaa, että vaan päästäis kauemmas kuin lähikauppaan tai jotain. Lopulta me oltiin siel melkein koirien taivasta lähentelevässä metässä. Ekaks otettiin spurtit ihan väärään suuntaan, mut kun kuultiin mamin menevän toiseen suuntaan, heitettiin uukkarit ja mentiin sen mukaan. Ainaskin jonku yhden tunnin jälkeen pidettiin kallion päällä paussi ja syötiin maksamakkaravoileipää. Me kaikki siis. Oli vähän siistii se touhu. Aino, mami siinä välissä ja meikä toisella puolella. Harmi, ettei ollut papparazzeja mukana.

Kuulin kyl, et huomenna papparazzi tulee kans, mennään yhteen toiseen paikkaan.

Mamsku keräs ihan tolkuttomasti jotain lampaankääpii, kantsui, orakkai ja ekat tötteröt eiku suppilot löyty kans. Tattei oli monta, ihan oikei herkkusellasii ilman lihaa eli matoi. Jukra!

Kotona oltiin kyl sit aika väsyi.

Nyt vasta suunnitellaan huomista. Aikku on laihiksella, se naurattaa mua kyllä. Miten siitä saa krammaakaan pois, kun sen silmissä pyörii koko ajan ruokakupin kuva.

Huomenna mennään uudestaan vähän sinne päin ja otetaan oikeet eväät mukaan eli makkaraa ja sämpylöi. Aino saa varmaan vaan vettä.

Sit voi tulla lisää kuviaki. Otso-serkustaki on vaiks kummosii kuvii. Se oli tänään ollu Kix -tädin turkkihoidos ja mä huikkasen tähän yhden kuvan. Otso kans ymmärtää, et turkinhoito on tosi-ihquu.