Meiän mummi täytti sit eilen 90 vee. On siinä mummolla ikää! Aatelkaa mä täytän 13.4. vasta yks vee (vink-vink!), niinku tietty Solokin. Onks siitä niin vähän aikaa? Tuntuu, että tunnen Sohlonkin jo koko ikäni . Ja Ainuskallekin tulee heti puoli vuotta täyteen. Voi sitä juhlintaa!

Julkkis kun on, mummi kielsi kuvaamisen, joten otettiin vaan kuvia meistä ja tarjoiluista.

Joko ne vieraat tulee?

Huomatkaa noi kuolapilkut ikkunassa. Ne on tilataideteoksia suoraan suustamme!

Tätä ja Muumimamman kakkuu ihmiset pupelsi. Me ei saatu mitään. Epistä, mutta kun mun synttärit tulee, pitää olla kakkua kaikille. Ehdotan voileipäkakkua, jossa on tonnikalaa, kinkkua, lohta ja tietty yks kynttilä. Kai se mamma sellasen väsää ja Solokin varmaan pääsee osingoille. Pitäiskö olla kaks kynttilää sillon?

Me käytiin Jukka-enon kaa pihallakin. On se vaan kiva kaveri meille! Kyllä sitä suukoteltiinkin ja mummii kanssa. Aino oli parikin kertaa Kikka-tätsyn sylkyssä. Olin vähän kateellinen, mut ku mä en tykkää olla sylissä ainakaan kauaa, annoin niiden olla. Jukan sykkyyn sentään menin, kun sekin on äijä. Oltiin niinku me miehet yhessä.

Nyt ei sitten muuta kun oottaan pääsiäistä ja ippää kotiin. Tulee lauantaina! Mahtaaks näihin punaviinilaseihin tulla silloin pupujusseilta jotain muuta kuin namei?

Jään ootteleen jännityksellä.