Tossa sanassa on kai ainankin 30 kirjainta! Sitä voidaan verrata sakemannien (ne leuhkii sillä!) sanalla Donauschiffahrtsgesellschaftskapitän. Oho! Siinä olikin 38 kirjainta! TAAS ne sakemannit voitti tän kisan.

Mutta meidän hajuerottelun ehdoton kunkku on Rico, der Beste! Jospa ton otsikon kääntäis saksaks, tuliskohan siitä pidempi? Pitää pyytää mammaa kokeileen. "Gelbschwammerlduftentscheidermeister" (tää on sen pidempi muoto, kantsu kuulemma on myös Pfifferling tai Baierissa Reherl. Vitsit, siitäkin tais kirjaimet jäädä alle ton Tonavakapteenijutun. Pöh.

Tässä muutama kuva Ricosta, joka ekaks erottelee meidän pölyisestä olkkarin matosta purkit, ja niistä vielä sen, jossa on kantsuja sisällä. Viidestä purkista se veteli ainakin kymmenen virheetöntä toistoo putkeen. Jotenkin kadehdituttaa, mutku mulla ei oo reenii ja mun mielestä se riittää ens alkuun, kun ilmasee, että tossa on kahdesta purkista toinen. Ai ei riitä vai? No hyvä on, koetetaan ryhdistäytyy!

Tässä alakuvassa näkyy, et Rico on iso ja komee miäs.

Tässä alla Rico ilmaisee, että siinä purkissa on SE haju, jota haetaan. Hyvä jätkä!

Onneks mä en ite nähny tota suoritusta, olin lepovuorossa vähän muualla. Sit kyllä mäkin tulin kehiin, mutta aika kaukana oon tosta Ricosta vielä.

Jengi siirty sitten ulos ja teki hommasta sillee vaikeemman, että ympäristö oli Ricollekin ihan uus! Ulkona! Mut voi jestanpoo, se oli suoriutunu siitä ihan tosta vaan. Kaikki reenikerrat meni satarosenttisesti ihan putkeen!

Tossa alakuvassa Ricon elämä tehtiin vielä vaikeemmaks sillee, että niistä viidestä purkista yhdessä oli se sieni hajuineen ja yhdessä vielä sen lempparinamii! Ei mitään ongelmaa, Ricsu ilmaisi oikean sienentuoksun ja otti palkintonsa mieluummin emännän kädestä! Haasteita pienelle terrierille!