Meidän papi ahersi tossa yhtenä päivänä kovasti sillä aikaa, kun olin humppahumppareissulla siskon ja äipän kanssa. Oli nostanut meidän koppia korkeemmalle ja väkertänyt siihen terassin. Se on nyt otettu käyttöön ja on hieno.

Nyt ei tule kosteus sisään!

Muuten meillä oli tosikivaa, ajettiin meidän mami hulluuden partaalle ihan tahallamme. Jukka-eno on nimittäin laittanut mummolan tontille aidan ja me saadaan juosta siellä ihan vapaina! Noo, se tarkoitti sitä, että me ei sitten haluttu pois sieltä ollenkaan, paitsi Aino, joka heti juoksi autolle, kun kutsuttiin. Tyhmä likka. Mä en mennyt ja mami istu pihalla aikas synkän näkösenä ja sitten sinne tulivatkin eno ja Otso. Siitäpä riemu nousi eikä me oltais enää lähdetty ollenkaan pois ellei mutsi olis vähän juoninut ja saanut mut autoon. Siellä on iso piha, jos on vähän jotain metsäntapastakin ja kaikkee kivaa.

Sit

Sit me tultiin kotiin ja mä nukahdin heti jo autoon, oli sen verran rankka mammankiusaamisreissu! Mummikin meni päikkäreille, se oli ihan loppu, kun oli nauranut meidän touhuille. Kivintä oli mennä talon taakse piiloon. Siitäkös mummi hermostui!

Kivaa oli, huomista odotellaan. Mami vaan onnistu saamaan viikonloppuna kurkun kipeeks ja nenunsa vuotamaan - ei kandeis pelleillä tuolla ulkona ilman turkkia vielä!