Onpa kertynyt kerrottavaa! Eilen oli jopa mamman herätyskello soimassa, että päästää ajoissa liikenteeseen taika-too -mettään. Ippä teki tuplavoikkarit meille ja kaikki pakattiin kylmäkassiin ja sit eiku menoks!

Ekaks huikattiin tuli laavun rilliin. Mammalla oli repussa kuivia puita varoiks ja kyllä niitä tarvittiinki. Mami haisi savulle vielä illallakin, kun tuskaili tulen kanssa. Mut sit me saatiin krilliherkkui eli kalkkunanakkei. Onneks vähäsuolasii - ei sii vähän suolasii!

Ruuan jälkeen me retkeiltiin. Alla Aiksuli kävelee vetten alla.

Tos alakuvas meil oli taas ihan järjetön kiire. Tais mennä tappelun puolelle, kun Aixupaixu sai mut kiinni. Mut se oli kivaa.

Nyt tää juttu ei oikein pelitä - vaiks mami auttaa, me ei saada lisää kuvia tähän. Kapsuteettii pitäis löytyy viel vaiks kui paljon. Annetaan olla ja plokin olla rauhassa huomiseen. Jos se sitte hyväksyis meitin laatukuvat.

Me ton retken lopuks löydettiin vinopino suppiloo ja mami meni samantien päästään sekasi. Soitti heti Jukka-enolle ja tänä aamuna eiku toiseen metsään. Aamulla oltiin taas menossa ja tais melkein tulla talven supparit nippuun. Otsukalla, Aixulilla ja mulla oli tosi rankkaa, kun jouduttiin vahtiin meidän ihmisii, ettei ne eksy. Ei me ehitty edes jäljestään mitään, kun eno ja mami oli koko ajan eri suunnissa ja vaan huhuili toisilleen. Höh! Mutta väsyjä oltiin  ja nukuttiin monta tuntii reissun jälkeen. Mahtaaks toi mamma repii meistä liikaa irti? Huomenna on lepopäivä ja se on hyvä se.

Palaillaan, kun taas saadaan kuvia kehiin!