No nyt alkaa tulla meininkiä touhuihin. Sen sijaan, että mami & papi olis rynnistelleet jossain kaupoissa ja iltapäivän ahertaneet keittiössä, meidän yhteinen reppu haettiin esiin. Sinne meni pari nakkia, Wilhelmiä ja juotavaa. Ja muuta ei mainittavan arvoista kamaa.

Sitten pissille ja eiku autoon. Mamin kaasujalka oli ortningissa, ihme kyllä ja aika pian oltiin satulammella. Aurinko vasta oli nousemassa.

Alkoi taas ankara "nuotion sytytys". Papi touhusi omiaan ja me kuljettiin lammen ympärillä. Meinasin mennä yksin ympäri lammen, mutta ihan vastarannalla meni pupu puseroon, koska jää murtui tassuleiden alla heti. Ois ollu hianoo kipaista siitä suoraan yli.

Saatiin yhdet kylmät papilta, koska kotona ei oltu saatu yhtään mitään. Noi livarit on päällä siks, ettei meitä joku luule pupuiksi. Älytön ajatus, mutta riskejä ei oteta.

Tässä kuvassa mun livarit tais viedä valon, mutta kyllä siinä näkyy, että olen aika komee. Eiks näykin?

Lopuks mami kinus papilta, että ottais yhen kuvan Ainosta ja mamista. Se on tässä - nauttikaa!

Kiva retki oli ja oltiin aika poikki, kun kotiin päästiin. Ihquu, että keskellä remppaa viitsivät lähtee meidän kaa. Syy kyllä varmaan oli, että oltiin melko sietämättömiä täällä. Ylienergiaa, kuten ihmiset sanoo.